Biroul Executorului Judecătoresc Florea Mihai este competent să efectueze acte de executare silită în raza Curtii de Apel Iasi.

Executorul judecătoresc Florea Mihai a fost numit în funcţie prin Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 570/C din 17.02.2012, iar biroul este membru cu drepturi depline al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe Langa Curtea de Apel Iasi, fiind înregistrat la poziţia nr. 25/EJ/2012 din Registrul Special tinut de Primul-Grefier al Curtii de Apel Iasi.

Biroul Executorului Judecatoresc Florea Mihai presteaza servicii de executare silita impotriva debitorilor in temeiul unor titluri executorii, ale dispozitiilor Legii nr. 188 din 01.11.2000 privind executorii judecatoresti cu modificarile ulterioare si ale Codului de procedura civila, recuperarea creantelor fiind una din principalele activitati ale biroului.

Biroul Executorului Judecatoresc Florea Mihai vine in intampinarea clientilor prin oferirea unor solutii optime pentru problemele juridice cu care se confrunta si care tin, exclusiv, de competenta executorului judecatoresc.

Prin echipa tanara si competitiva de care dispunem, acest birou se pune in slujba dumneavoastra, prin seriozitate, responsabilitate, rapiditate si legalitatea solutiilor oferite.